darikke(at)releaseandshine.com

Chakrasystemet

- Forvalter af din ubevidste udveksling af energi med omverdenen

Dit chakrasystem er et af de vigtigste energisystemer i din krop!

Ubalancer i dine chakraer manifesterer sig på alle niveauer af din eksistens. De påvirker både din mentale bevidsthed, din følelsesmæssige bevidsthed og din kropslige/fysiske bevidsthed. De påvirker din DNA-profil og funktionen af dine celler. Og de påvirker din forbindelse til din sjæls essens og til din evne til at lade lyset i dit hjerte strømme frit i dit væsen og i dit liv.

 

 

chakra reading
The 7 primary chakras / De 7 primære chakraer

 

Sådan fungerer dine chakraer

Chakraer fungerer som en slags filter eller som et mellemlag mellem dig og alt og alle omkring dig. Deres tilstand afgør hvem og hvad du tiltrækker ind i dit liv. Fra de mest intime relationer til de mest perifere. Altså lige fra de forældre du får og hvilken partner du finder sammen med, til dine oplevelser med kasseassistenten i supermarkedet. 

Tænk på chakraerne som en slags grænsepatrulje eller grænsepoliti som holder det de opfatter som trusler ude. Uacceptable eller uønskede energier og oplevelser holdes årvågent og konstant væk fra din bevidsthed og afvises, før de når dit erfaringsfelt.

Eller tænk på dem som ekstremt avancerede puttekasser: Kun mennesker, oplevelser, energier og tilstande, som matcher dine chakraers vibration lukkes ind i dit felt og bevidsthed. Alt andet holdes på god afstand i samarbejde med resten af dit energifelt. 

 

Chakraer i ubalance

Desværre kan chakraernes dybeste center som alt andet levende komme i ubalance og blive stressede. Hvis det sker bliver chakraerne usikre og forstyrrede.

Da et chakra kun tillader oplevelser der matcher dets vibration, vil et usikkert og stresset chakra åbne gradvist op for forstyrrede mennesker og for farefulde og risikable oplevelser, mens det vil afvise harmoniske oplevelser og åbenhjertige mennesker, fordi de ikke matcher chakraets vibration længere.

Det gør os selvfølgelig endnu mere stressede. Hvis ikke vi gør noget aktivt for at hele vores chakraer, risikerer vi at blive trukket ind i en negativ spiral, hvor vi tiltrækker mennesker og oplevelser, som gør os og vore chakraer mere og mere stressede og disharmoniske.

 

Pleje af chakraer

Chakraer kræver derfor som det meste andet levende pleje og omsorg for at trives. Opmærksomhed på vores chakraers behov kan hjælpe os til at fungere betydeligt bedre i verden. Om du lige nu går rundt med rimeligt harmoniske chakraer eller ej, er nemlig afgørende for om du oplever dit liv som en nydelse eller en uendelig frustration.

For bare 100 år siden levede de fleste mennesker liv, hvor de som en naturlig del af livet, gjorde mange flere ting der understøttede deres energetiske helbred. Især hvis de levede på landet og ikke havde alt for mange økonomiske bekymringer, kunne de være heldige at have nogenlunde harmoniske chakraer.

Men det liv vi moderne mennesker lever, er så utroligt langt fra det liv vi blev skabt til og belaster os derfor ufatteligt hårdt – også energetisk. Vi lever komplicerede liv, hvor helt basale værdier som tid og ro, ingen plads har.

Den helt store healer er og bliver naturen. Jo mere uberørt jo bedre, men en park er bedre end ingenting. Kontakt med jorden og naturen omkring os er afgørende for vores energetisk sundhed.

Rigtigt mange mennesker søger også intuitivt ud til skov og strand, når de har det svært. Det er vores indre vise stemme der guider os derud, og et sådant behov gør vi bedst i at lytte til.

Det kan i mange tilfælde også være godt med rådgivning i, hvordan vi kan aflaste vores chakraer energetisk, så de holder op med at blåstemple vibrationer og påvirkninger, der skader os. Rådgivning omkring pleje af chakraer indgår som en naturlig del af mit arbejde som healer.  

Derudover sælger jeg i min shop her på hjemmesiden en serie unikke aromaterapeutiske midler, som hver især på meget blid vis går ind og genopretter balancen og sundheden i chakraer, hvis de anvendes dagligt igennem et stykke tid (hvor længe afhænger af hvor belastet chakraet er i udgangspunktet). 

Er der et eller flere af dine chakraer, som er i betydelig ubalance?

Lad os finde ud af det - og hvordan det påvirker dit indre og ydre liv

Kategorier