darikke(at)releaseandshine.com

Healingsforløb

Din tid er begrænset,

så lad være at spilde den på at leve et andet menneskes liv.

Steve Jobs

Er du træt af at sidde fast?

Træt af at gentage unyttige mønstre?

Har du en drøm, som du har svært ved at realisere?

 

Et healingsforløb er til dig, der gerne vil rydde op i dét, der tynger eller finde ind til din essens. Eller måske begge dele!

Et forløb sættes i gang, når du køber en pakke med min. 3 healingssessioner.

Jeg bruger alle redskaber i min værktøjskasse for at støtte dig i at slippe fortidens smerte og finde ind til dit hjerte

Kontakt mig for at høre nærmere om hvilken af mine pakker der evt. kunne være ideelle for dig. Skriv til rikke(snabela)releaseandshine.com.

Om healingsforløb

Dit healingsforløb skræddersys til dig. Hver session tager udgangspunkt i dine oplevelser, smerter, drømme og behov. Har du brug for aromaterapi er det inklusiv i prisen på pakker. Læs mere om det længere nede på siden. 

Det er meget, meget vigtigt for mig at du føler dig støttet under dit forløb. Hvis du har behov, kan du altid skrive til mig imellem sessionerne. 

Så vil jeg give dig råd, forslag til selvhjælp eller en dybere forståelse af hvad det er for processer du gennemlever, hvilket meget ofte gør dem meget lettere at håndtere.

Denne støtte er især vigtig i mere omfattende forløb (feks. ved behov for en 10 pak). Omfattende forløb kan der typisk være behov for ved større livskriser, eller hvis du som en del af din proces har brug for at få renset ud i meget tung eller smertefuld følelsesmæssig baggage. 

TUSIND TAK FOR DIN MAIL...

…måden du skriver så nærværende til mig. Det er så betydende at du gør alt det, er der hele tiden. Tusind tak for det, for måden du arbejder på. Det du gør er så unikt. Og gør hele forskellen. Måden sessionerne er på. Dit nærvær og varme. Og kontakten og støtten mellem sessionerne.

Benedikte
Danmark

Aromaterapi

Jeg starter altid med at vurdere om der er behov for aromaterapi inden sessionerne. Det gør jeg bla. ved hjælp af fotos som du sender mig.

Aromaterapi er relevant i tilfælde, hvor flowet i dit energifelt er meget låst.

Et låst energifelt er svært at heale. Det betyder at du kan gå til alverdens behandlere og healere, og bruge fantastiske metoder, som virker på alle mulige andre. Men metoderne virker ikke på dig. Ikke i en grad, der  svarer til din indsats eller investering. 

Hvis dit energifelt viser sig at være for låst til at vi kan opnå gode resultater hurtigt, fremstiller jeg en blanding af æteriske olier specielt til dig, som fortyndes i olie eller vand.

Du modtager den med posten og får udførlige anvisninger på hvordan du bruger den bedst.

Ved ekstrem låsthed kan der være behov for flere aromaterapeutiske forløb sideløbende med healingen. Men uanset hvor mange blandinger du får behov for, er aromaterapien inklusiv i prisen, hvis du køber en pakke.

Ved køb af healing i enkeltsessioner skal du påregne et tillæg på 400,- pr. specialkomponeret blanding såfremt du har brug for aromaterapi.

 

Kunstterapi

Jeg bruger kunstterapi i healingsforløb, fordi kunstterapi på det rigtige tidspunkt i en proces, er en enkel og sjov måde at booste et healingsforløb eller optimere healingsprocesser på. 

Kunstterapi er transformativt i min praksis, idet jeg bruger kunstterapi til: 

  • at skyde genvej til klientens hjerteessens
  • at opdage fortrængt smerte
  • at aflæse begrænsende forestillinger der holder klienten tilbage
  • at aflæse direkte toksiske dele af klientens selvbillede, som blokerer ham/hende fra at acceptere egne behov eller nå sine mål.

Der er ingen krav til kunstneriske evner eller kunnen. Kan du holde på en blyant og farve et felt, så er du dækket ind. I praksis falder øvelserne oftest ind under en af føgende typer øvelser:

  • Farvelægning eller dekoration af en specifik mandala
  • Krusedulle-tegninger (uden filter eller formål)
  • Dagbogsopgaver (kortere perioder med daglige tegninger, kruseduller, mandalaer, ord o.l.) 

 

Opstarten på et forløb

Har du brug for aromaterapi til at få løsnet dit energifelt, starter vi op, når dit energifelt er blevet modtagelig for healingen.

Har du ikke behov for aromaterapi, starter vi bare op så hurtigt som muligt.

 Vi mødes via en online mødetjeneste kaldet Zoom. Du kan ringe ind fra telefon eller via computer / tablet.

Både før sessionen og under sessionen, tuner jeg ind på dig energetisk og fornemmer flowet i dit energifelt.

Jeg hjælper dig til at mærke blokeringer og afkode kommunikationen fra kroppen.

En meget stor del af arbejdet består i forløsning af fastlåst følelsesmæssig energi og baseres på The Emotion Code/The Body Code.

Du kan også forvente at vi vil arbejde med visualiseringer, kropsbevidsthed, åndedræt og jordforbindelse.

 

Godt at vide

Arbejdet finder sted i et tæt samarbejde med din krop og psyke. Det gør arbejdet blidt og ikke-invasivt i modsætning til mange andre behandlingsformer. 

Sessionerne optages altid, da mange opnår større indsigter og dybere forløsning, ved at genhøre deres session.

Mange tak for lydfilen

Jeg har lyttet til den et par gange allerede, og det er så godt. Vi kom virkelig omkring nogle gode ting, og jeg mærker hvordan jeg slipper spændinger i min krop, når jeg genhører sessionen.

Jeg er meget taknemmelig for at have mødt dig!

Emil
Kbh

Vil du gerne læse mere?

Læs om min personlige healingsrejse her eller min faglige baggrund her.

Læs udtalelser fra tidligere klienter her.

Læs om andre healende muligheder her.

Du kan også læse mere om healingen og hvordan du optimere dit udbytte her.

Du kan læse om de mest almindelige symptomer du kan opleve undervejs i processen her.

Fik du ikke svar på dine spørgsmål? 

Skriv til mig på rikke(at)releaseandshine.com

Do not wait, the time will never be “just right”.

George Herbert