darikke(at)releaseandshine.com

Mig

Mit navn er Rikke Wriedt Klüver-Kristensen

Jeg har 44 års erfaring i at leve – heraf 37+ års erfaring i at leve med en frossen krop, uden ordentlig kontakt med mit eget hjerte.

Siden 2013 har jeg arbejdet professionelt med mange former for energihealing og indre arbejde, herunder Pranic Healing og EFT/Tapping.

Mit primære afsæt i dag er dog The Emotion Code og The Body Code, som jeg blev certificeret i i 2015 – som den første i Danmark.

Siden har jeg tilbragt tusindvis af timer med at forløse blokeringer og på anden vis fjernheale hundredevis af klienter via telefon, online og email.

Mit hold er lille - det består faktisk kun af mig selv og min personlige assistent Sofus, som har fast plads i kurvestolen ved siden af mig, når der arbejdes.

Min egen historie…

…begyndte en mørk novemberaften i 1975, hvor jeg kom til verden. Mine forældre havde mødt hinanden på en psykiatrisk afdeling. Det var en forbindelse som havde svære kår fra start og de gik da også fra hinanden tidligt i mit liv.

Jeg fik allerede som barn kroniske spændinger og hovedpiner. Som teenager og ung fik jeg også ledsmerter, irritabel tyktarm, reaktiv hypoglykæmi (ustabilt blodsukker), udslæt, skæl, menstruationsproblemer som viste sig at være endometriose, kronisk stress og træthed, søvnlammelse, skævheder i nakke og bækken. Jeg led af voldsomme og hyppige mareridt. I 30’erne opdagede at jeg led af sukker- og koffeinfølsomhed og glutenintolerans.

I løbet af få årtier var jeg blevet både tyndhåret og tyndslidt. 

Sammen med min mand Jesper fik jeg i 2010 en lille pige, Lili, næsten uden hjælp. Kun næsten – for Lili kom til verden ved kejsersnit, hvorefter hun straks blev udnævnt til et lille mirakel, efter lægerne havde set tilstanden i mit underliv. Herefter havde jeg to mislykkede graviditeter der begge sendte mig tilbage på operationsbordet.

Så købte vi i stedet en hund.

Senere fandt jeg også ud af at jeg havde ADD. For ikke at tale om de symptomer og problemer jeg har glemt at nævne, men jeg tror du begynder at have dannet dig et rimeligt billede af en krop der var gået i kludder…

Psykisk sloges jeg fra barnsben med angst, depression, mareridt, lavt selvværd og ekstrem selvkritik. Jeg havde ingen idé om hvordan man fik venner, så selv om jeg var vellidt fordi jeg var så omgængelig, gled de fleste bare ind og ud af mit liv. En sjælden gang imellem fik jeg alligevel ved et “uheld” en ven. Såsom min fantastiske mand, Jesper. Heldigvis, ellers havde min historie næsten været FOR trist.

Jeg er vokset op i skilsmissefamilier med ulykkelige, forvirrede, deprimerede voksne. Min slægt havde gennem mange led – som så mange andre familier – passeret frustration, vold, skyld og skam mekanisk videre. Led for led, generation for generation. Så mine forældre var begge vokset op med følelsen af at være håbløse og uelskede. Og den slags skaber altid problemer.

Jeg tilpassede mig, men levede fra første færd med stor ustabilitet og angst: Bedste overlevelseses-strategi, vurderede jeg ubevidst, var at gå under radaren og prøve at holde alle de forvirrede, deprimerede, ulykkelige mennesker glade og tilfredse. Ja… I det store hele opskriften på et liv i ensomhed med kontrol og styring som primære livsstrategier.

I 2004 gik jeg voldsomt ned med stress midt i en arbejdsdag som pædagog og kunne derpå ingenting. Det passer ikke helt. Jeg græd og sov meget. Det tog mig over et år at komme tilbage på arbejdsmarkedet igen, i en ufaglært stilling, hvor jeg sad og puttede etiketter på små flasker og puttede dem i æsker.

Efter yderligere et års tid blev jeg pædagog igen – og så blev jeg også syg med stress igen. Det gjorde min mand også. Og da vores lille datter Lili kom i 2010 sov ingen af os i 9 måneder. Og SÅ besluttede vi at flytte væk fra Vesterbro i København og søge tilflugt på landet – turen gik til Dalby på sydsjælland.

I 2011 købte min mand og jeg dét vi troede var drømmehuset – men som trods vores grundighed ved købet, viste sig at være genneminficeret med skimmelsvamp. Og der var ingen forsikringsdækning. At renovere kostede mindst lige så meget, som vi havde betalt for huset. Og vi begyndte at blive syge.

Så lukkede mørket sig igen. Jeg husker ikke meget fra den tid, andet end at alt gjorde ondt og der ikke var nogen steder at forsvinde hen.

Livet satte mig foden for døren. Jeg måtte enten lære at flyde ovenpå i overgivelse, eller at drukne i bitterhed og nag.

Sammen med min mand valgte jeg at erstatte kamp og bitterhed med en basal tillid til livet.

Og så begyndte jeg at følge mit oprigtige kald og heale professionelt.

Efter 5 år med hund og barn i et lille træhus på 32 m2 i haven bag “drømmehuset” solgte vi det hele med stort tab. Alligevel var lettelsen over at slippe huset fysisk væk meget stor, da vi i 2017 endelig fik virkeliggjort drømmen om et fantastisk hjem. Vi flyttede ind i et stort, dejligt hus på kanten af Klinteskoven på smukke, dejlige Møn hvorfra vi nu lever sunde, glade liv og forfølger vores drømme!

De mange års prøvelser gjorde en dyb udrensning af gammel personlig og nedarvet smerte mulig. Jeg har ikke længere de fysiske og følelsesmæssige problemer jeg havde engang. Jeg har opnået en personlig grad af healing og balance, der helt ærligt overrasker mig af og til, når livet banker på med smertefulde og uventede omvæltninger – som livet jo ind imellem gør. Jeg kan rumme både smerte og glæde uden at vælte, og jeg “tåler” både opture og nedture. Jeg tør leve, vove pelsen og gå efter dét jeg allerinderst inde gerne vil. Jeg skaber hver dag aktivt og med intention et helt og fuldt liv. 

Jeg søgte undervejs masser af hjælp, men endte med selv at måtte finde vej ud af mørket…

Det er sådan livet uddanner de fleste af de mennesker der kaldes til healer-hvervet.

I dag lever jeg af at hjælpe mennesker, der føler sig lige så forvirrede og fastlåste som jeg selv engang gjorde. Eller som “bare” ikke længere kan mærke deres hjerte. 

Jeg genskaber blidt flowet af energi i krop, hjerte og psyke gennem healing og klarføling.

Mine mange års erfaring har lært mig, at kræver krops- og jordforbindelse er essentielt for et “normalt” liv. Og at hjerteforbindelse er essentielt for et lykkeligt liv. Disse forbindelser gennemsyrer alt arbejde jeg udfører. 

Den vision der guider mig, er at verden heales når vi én for én bliver hele, selvansvarlige mennesker, som både kan stå fast når skibet gynger under os og samtidig både kan se og tør følge den kurs vores lysende hjerte lægger for os.

Jeg tror på, at menneskeheden er på vej mod en gylden tidsalder. Men den vej kan kun realiseres gennem det enkelte menneske, når vi hver især tager ansvar for vores eget liv og healing.

Et helt hjerte tager nemlig helt naturligt forbindelse til andre hjerter og healer og løfter dem, alene gennem det lys der stråler fra det hele hjerte.

Det er derfor op til hver enkelt menneske at løfte menneskeheden og “redde verden”. Vi gør det ved at redde os selv. En bedre verden starter lige her og nu, når vi tager fuldt ansvar for vores eget liv og selv bliver den helt og frelser, vi altid har ventet på.