0
Items : 0
Subtotal : 0,00 DKK
View CartCheck Out
daenrikke(at)releaseandshine.com

Muligheder

This post is also available in: English

hvordan vil du støttes?

Jeg vil meget gerne støtte dig i at blive den du virkelig er, uanset hvor meget tid, overskud eller hvor mange penge du har. Derfor har jeg skabt en serie services, der gør det muligt for dig at tilpasse healingen til dit temperament og din pengepung. 

Energihealings-sessioner

Alt mit healingsarbejde har afsæt i Emotion Code og Body Code systemerne, men jeg integrerer alt i min “værktøjskasse” når/hvis det er relevant.

I online/telefonsesssioner i høj grad kropsarbejde, hvor vi sammen udforsker spændinger, ubehag m.m. i kroppen og forløser de energetiske knuder der skaber dem. Det gælder særligt ved traumehealing.

Aromaterapi

I forløb (dvs. ved køb af pakker) integrerer jeg aromaterapi uden ekstra beregning. Ved køb af enkeltsessioner, er der tillæg for aromaterapi. 

Kunstterapi

Jeg benytter mig i visse tilfælde af kunstterapi i forløb, fordi dine tegninger kan være en rigtig frugtbar måde at opdage ubevidste temaer, som det ellers ville tage meget tid og mange kræfter at trække op i lyset i sessioner.

Du kan få stillet enkle opgaver som feks: Tegn et hjerte, farv denne mandala eller sæt dig og lav kruseduller 5 min. 3 aftener i træk. 

Abonnementer

I en del tilfælde kan sessioner med fordel erstattes af et abonnement på fjernhealing 2-4 gange om måneden. Det gælder især for børn. 

 

Læse mere om mine tilbud her