darikke(at)releaseandshine.com

Om Hjertemure og healing af hjertet

Dit fantastiske hjerte

Vidste du, at dit hjerte har et pulserende magnetfelt, der er langt det største kroppen producerer, og at dette felt er 5000 gange stærkere end det magnetiske felt i din hjerne? Det strækker sig mindst 2-3 meter fra din krop, og det påvirker alle celler i din krop såvel som de mennesker, du omgiver dig med. 

På samme måde er du selvfølgelig også påvirket af magnetfelterne omkring andre menneskers hjerter. Det er en af ​​grundene til, at vi intuitvt fornemmer, når andre ikke har det godt. 

De prøver måske at smile og fremstå tilfredse, men det magnetiske felt omkring deres hjerte lyver ikke. 

Den naturlige måde at etablere gode, stærke, varige, kærlige forbindelser til andre mennesker på, er at sende følelser af kærlighed, fred og tillid til dem fra vores hjerte.

Og at vi samtidig med vores åbne hjerte modtager de varme følelser og andre energetiske beskeder, som andre mennesker sender os.  

hjertes elektromagnetiske felt
Hjertets elektromagnetisk energifelt

 

Hjertemuren

For flere år siden, opdagede Dr. Bradley Nelson (skaberen af ​​The Emotion Code and The Body Code), at de fleste af os (anslået 93% af verdens befolkning) på et tidspunkt i vores liv skaber en energetisk mur omkring vores hjerte – en Hjertemur – der påvirker vores liv helt grundlæggende, ved at forvrænge al den energetiske kommunikation, vi sender ud i verden.

Sådan en mur skabes, hvis dit hjerte føler sig under angreb. Det vil sige, når du gennemlever så stor følelsesmæssig smerte, at det opleves truende og uudholdeligt. 

Det kan din underbevidsthed nemlig slet ikke lide! Den bliver bange for, at du i sidste ende går hen og dør. Dermed opstår der i psyken et behov for beskyttelse mod smerten. 

Ind på scenen kommer Hjertemuren. Dens fordel er, at den sænker din evne til at føle noget som helst. Nyttigt midt i en stor krise. Knap så nyttigt, når krisen er ovre.

Hjertemuren skaber nemlig en varig energetisk “buffer”-effekt imellem dig og andre mennesker. Og i en del tilfælde faktisk også imellem dig selv (din vågne bevidsthed) og dit hjerte. 

Derfor er det ikke kun smerte, vores følsomhed nedsættes overfor. Det er også kærlighed og glæde. Med en hjertemur har vi nødvendigvis en nedsat oplevelse af forbindelse med andre mennesker generelt. Det er nyttigt, hvis vi ikke vil såres, men det er ikke særligt befordrende, for et lykkeligt, sundt, glædesfyldt liv. 

 

Heartwall

 

Hjertemurens konstruktion og virkning

Energetisk er Hjertemure konstrueret af negative følelser fra fortiden, som af den ene eller anden grund stadig sidder i din krop. 

Når behovet for beskyttelse opstår, tiltrækker hjertet stærke energier, der flyder rundt i kroppen og endnu ikke har sat sig fast et bestemt sted. Ofte er det en følelse, som er opstået i situationen. Herefter indhyller hjertet sig simpelthen i den energi. 

Man kan synes, at det ikke lyder særligt behageligt for hjertet. Og det er det heller ikke. Men jeg oplever, at det kan sammenlignes med at man gemmer sig i en tæt røg eller et eller andet uhumsk materiale, fordi der er nogle brutale mænd, som er lige i hælene på én. Det handler ikke om komfort, det er et desperat forsøg på at overleve.  

Konstruktionen sker sjældent på én gang. Hjertemure udvides ofte over tid. Og på denne måde lægges der lag på lag af negativ følelsesmæssig energi til muren, samtidig med at vi oplever os mere og mere isolerede og misforståede i verden.

For når først muren er skabt, vil alt skulle passere igennem den. Selv de bedste intentioner og den reneste kærlighed der opstår i hjertet og søger ud mod sit mål, vil skulle igennem lag på lag af vrede, harme, sorg og andre skadelige vibrationer før det når sin modtager. 

Som Dr. Bradley Nelson siger, så føler du muligvis selv, at du sender en lille, smuk sommerfugl afsted, men når den først har passeret gennem alle de tunge, mørke, negative lag i Hjertemuren, så kan sommerfuglen let være blevet forvrænget til en aggressiv, “tænder-visende” flyveøgle!

Har den anden person også en hjertemur (og det har han/hun sandsynligvis), så vil der ofte opstå ulykkelige misforståelser og fejlantagelser.

 

Når hjertet går helt itu

 Undertiden er det følelsesmæssige traume, i en situation hvor vi såres, så voldsomt, at energifeltet omkring vores hjerter bogstaveligt talt går helt i stykker eller der sætter sig noget omkring hjertet, som kaldes en knust hjerte-energi. 

Både Hjertemure, knuste energifelter og “knust hjerte-energier” forringer vores hjerters energetiske funktion alvorligt og gør det næsten umuligt for os at opnå heling – det være sig følelsesmæssigt, fysisk eller åndeligt.

 

hjerte med skudhuller

 

Symbolikken i din hjertemur

Dit underbevidste sinds foretrukne kommunikationsform er billeder. 

Så uendeligt meget kan udtrykkes i et billede. Vi forstår og opfatter intuitivt ting gennem billeder, der undviger det bevidste sinds logik.

Din Hjertemur vil være vigtig for din underbevidsthed. Lige så vigtig som en fæstning er for en konge, der frygter invasion. 

Hjertemuren er skam ikke en tilfældig konstruktion. Materialet og undertiden endda formen er omhyggeligt udvalgt. 

Den har også en bestemt tykkelse, som vil forøges hvis du er presset og din underbevidsthed beslutter at tilføje endnu et lag for at beskytte dig. 

Når vi går ind og identificerer en Hjertemur, vil underbevidstheden meget ofte gerne have bragt hele eller dele af denne symbolik op til bevidst niveau. Der kan være tilfælde, hvor du simpelthen ikke får lov af din underbevidsthed til at rydde Hjertemuren, hvis ikke du først forstår – i hvert fald i et vist omfang – symbolikken i materialet, tykkelsen og måske også formen. 

At forstå symbolikken er en del af healingen.

 

Eksempler på Hjertemure

Materialer, tykkelser og former afhænger af din personlighed, udfordringer og livshistorie.

Jeg har forløst Hjertemure lavet af vingummi, bamser, forskellige slags træ, tåge, sten, materialer fra det ydre rum og endda fra et andet univers. 

Nogle gange var træet levende, nogle gange dødt. Nogle gange var det solidt, undertiden hult. 

Jeg har frigivet firkantede, runde og hjerteformede Heartwalls. Selv en med form som et rod-net (som en plantes rødder). 

Nogle Hjertemure havde huller i dem, som klienten kunne (be)røres igennem eller (be)røre andre. Nogle med vinduer i, eller lås på. 

Jeg har forløst Hjertemure der kun var nogle få centimeter tykke, og andre der var mere end 100 km. 

 

Min Hjertemur

Min egen Hjertemur var lavet af kviksølv og 51 meter tyk. 

Efter at være vokset op i et meget ustabilt miljø, hvor der ikke var nogen jeg virkelig kunne stole på, havde jeg en tendens i mit voksne liv, til at holde afstand til andre. Dybt, dybt nede var jeg bange for, hvad de ville gøre ved eller imod mig. 

Min underbevidsthed valgte et giftigt materiale for at skræmme andre mennesker væk eller i det mindste holde dem på afstand. 

Efter forløsningen fandt jeg pludselig mig selv i stand til at forholde mig til andre mennesker på en meget mere afslappet måde. Jeg var slet ikke så bange for dem mere! 

Og det så ud til, at mange mennesker ubevidst bemærkede, at jeg var blevet mere åben og tilgængelig. De begyndte pludselig at åbne op over for mig og dele ting med mig på en måde, der var meget uventet og på ingen måde foranlediget af mig. Men deres underbevidsthed registrerede simpelthen at muren om mit hjerte var væk. Den energetiske åbenhed og kommunikationen blev bedre i begge retninger.

Det kan være enormt kraffuldt at få forløst en Hjertemur. I mit tilfælde forbedrede det ikke kun mine forhold til mine kære og mennesker generelt, det markerede også et vendepunkt i mit liv, hvorefter ægte helbredelse er sket på så mange niveauer. 

Forløsningen gjorde det blandt andet muligt for mig endelig at få forbindelse til en dybt begravet drøm om at arbejde med healing. Og forløsningen var et yderst nødvendigt skridt i rejsen mod at manifestere denne drøm. 

 

Symptomer på en hjertemur

Måske du føler dig udenfor og isoleret fra andre?

Måske du ikke længere er i stand til at grine oprigtigt og føle ægte glæde og lykke?

Måske du slet ikke ved, hvad dine sande drømme og ønsker er

Ja, så er du sandsynligvis levende begravet i en energetisk bunker, med åbne sår fra et eller flere traumer i din fortid. 

Og du ved måske godt på et bevidst niveau, at “krigen” er ovre, og har søgt højt og lavt efter vejen op i lyset, men det kan være næsten umuligt, hvis ikke man er klar over det større billede: At en hjertemur er blevet et energetisk fængsel for dig.  

 

Hjertemurens plads i healingen

At rydde Hjertemure eller helbrede hjertet på andre måder er noget, der næsten altid er meget højt på kroppens prioriteringsliste.

Det skyldes, at dit hjerte er som dirigenten af ​​et orkester af højt specialiserede musikere (= din krop med alle dens specialiserede dele). Hvis dirigenten ikke er i stand til at kommunikere ordentligt med sine musikere, vil den resulterende musik sandsynligvis ikke være særlig behagelig, hverken for dirigenten, musikerne eller publikum.

På samme måde kan du simpelthen ikke opnå et optimalt helbred eller skabe det liv og de relationer, du længes efter, hvis de energetisk meddelelser du sender ud til andre og til universet, konstant forvrænges. Du har brug for et lykkeligt hjerte for at leve et lykkeligt liv!

 

Her er en 5-minutters video med Gregg Braden, som du kan se, hvis du gerne vil vide lidt mere om vores nye hjertes videnskab: Gregg Braden – Institute of HeartMath

Hvis du vil vide mere om Hjertemure er her et link til et 70-minutters webinar med Dr. Bradley Nelson: https://www.youtube.com/watch?v=sSXIHIFVKQM

 

 

Har du en hjertemur?

Book en Velkommen-session og find ud af det

Kategorier