darikke(at)releaseandshine.com

Om The Emotion Code

Hvad er The Emotion Code?

“The Emotion Code” udspringer af det større “The Body Code” healings-system, som du kan læse om her.

The Emotion Code er et rigtigt fint system, skabt af den amerikanske kiropraktor Dr. Bradley Nelson, der gør det muligt at identifcere og forløse fastlåst følelsesmæssig energi i sig selv og andre. 

Uforløst følelsesmæssig smerte og stress er nemlig en af hovedårsagerne til de problemer de fleste mennesker slås med, hvad enten der er tale om fysiske eller psykiske symptomer. 

 

Sådan foregår det

Når man arbejder med Emotion Code tuner man ind på klienten ved hjælp af sin intention. Det gør det muligt at træde ind i klientens energifelt og aflæse dette. 

Herefter spørger man simpelthen, om der er en uforløst følelsesmæssig energi som bidrager til X symptom. X kan være alt hvad der ikke fungerer for os. Feks. en hovedpine, angst, smerte, psykisk blokering osv. 

Herefter svarer kroppen ved hjælp af muskeltestning hhv. “ja” eller nej”. Svarer den “ja” har Dr. Bradley Nelson udviklet et skema over de 60 mest almindeligt forekommende menneskelige følelser. Ved hjælp af muskeltestning udpeges den vibration, som følelsen har. Kroppen kan også fortælle hvornår den opstod, og til tider også hvorfor den opstod. Du kan se skemaet i denne artikel: Hvad er en “Trapped Emotion”.

Som regel er det ret let at få lov at forløse energierne. Kroppen er kun glad for at kunne slippe dem.

Forløsningen sker med nogle få strøg med en magnet (eller bare fingrene) hen over Guvernøren, som er en af de vigtigste meridianer (energibaner) i kroppen. Strøgene kombineres med en intention om at energien forløses. Og så slipper energien som regel energifeltet. 

Du kan se Dr. Bradley Nelson demonstrere metoden i denne video: 

 

Når vi skal vide mere

Ind imellem er der dog tilfælde, hvor det er essentielt for healingen at få flere informationer om situationen, som energien opstod i. Det gælder især ved traumer, som endnu ikke er fuldt erkendte. Her er det afgørende for kroppens og psykens evne til at give slip og gå videre med livet, at det virkelig forstås og anerkendes præcis hvad det var, der skete dengang.

 

Hjertemure

En meget betydningsfuld opdagelse Dr. Bradley Nelson gjorde, var eksistensen af hjertemure. Det vil sige energetiske mure eller barrikader, som vores hjerter kan opbygge omkring sig, når smerten i livet bliver for voldsom. 

Hjertemure nedsætter vores åbenhed og dermed også vores sårbarhed. Det sker ved at indkapsle hjertet i lag på lag af gammel, uforløst smerte. Hjertemure bliver ofte tykkere og tykkere over tid, og derved afskæres mange mere og mere fra deres hjerte, jo ældre de bliver. 

Desværre er det ikke kun smerte, som vi bliver mindre følsomme overfor. Det bliver også sværere at mærke glæde, kærlighed og forbindelse. Det bliver sværere at mærke hvad vi har lyst til og sværere at blive “tændt” på noget som helst. 

Livet bliver mere leverpostejsfarvet. Er vores hjertemur meget beskyttende, kan vi ende med at leve i tilstande af dyb depression, afskåret ikke kun fra verden, men også fra vores egen lyst og glæde.  

Hjertets frihed

Et hjerte er ikke altid klar til bare at åbne op og slippe rustningen. Og det er ok. Vi skal huske, at muren jo blev skabt af en god grund. 

I tilfælde hvor hjertet ikke er klar, er det vigtigt at få healet årsagerne. Der er typisk tale om smertefulde begivenheder, som kroppen stadig husker. 

Når de er helet, vil hjertet hellere end gerne sættes fri. 

Forløsningen af en hjertemur kan betyde mange, ofte subtile, forandringer. Typisk vil du kunne opleve at: 

  • Andre mennesker pludselig søger dig på nye måder og virker mere afslappede sammen med dig
  • Det bliver lettere helt fysisk at trække vejret
  • Du pludselig oplever en dybere, mere intens forbindelse til de fleste af dine nærmeste
  • Det bliver lettere for dig at tage imod kærlighed, omsorg og varme udefra
  • Du spontant giver mere kærlighed, omsorg og varme til andre, på måder du ikke har gjort før
  • Du føler dig gladere generelt

 

Når hjertet er blevet fuldkommen knust

Ind imellem oplever vi mennesker tab og svigt, som er så fuldkommen ubærlige, at hjertet direkte knuses energetisk. Det vil sige, at det æteriske hjerte (hjertets energetisk skabelon) går itu. Det sker jævnligt allerede i barndommen. Typisk, hvis vores kærlighed til vores mor ikke modtages. 

Er det tilfældet, er det sjældent fornuftigt at fjerne en hjertemur. Effekten vil være meget lille, og der vil hurtigt opbygges en ny.

I stedet skal det knuste æteriske hjerte varsomt heales og åbnes. Først derefter er det forsvarligt at forløse murene, som ofte vil have beskyttet det knuste hjerte i rigtigt mange år.

 

Vil du prøve?

I en introsession taler vi om dine behov, og hvad jeg kan hjælpe dig med