darikke(at)releaseandshine.com

Symptomer efter energihealing – og en kærlig vej igennem dem

Hvad sker der i dagene efter en energi-healing?

Efter en healingssession fortsætter kroppen og dine energisystemer med at arbejde i alt fra dage til uger: 

Din krop renser ud og heler, så du kan være så sund og stærk som det nu er blevet muligt.

Dine energisystemer har fortsat travlt med at udskille skadelige energier og/eller optage healende og styrkende energier – især fra jorden. 

Nogen oplever derfor symptomer efter en session, andre gør ikke. Det er hverken godt eller skidt, det er bare oplevelser som fortæller at din krop og psyke er i proces.

Mærker du ingenting betyder det ikke, at der ikke er sket noget. Det betyder simpelthen bare, at du har tilstrækkeligt med energetisk overskud i kroppen til at bearbejde healingen uden at blive ret påvirket, frem for at blive drænet af processerne.

Her vil jeg fortælle lidt om hvad du kan opleve og hvordan jeg anbefaler du håndterer det. 

At være alene

Accepter hvad du har brug for

En af de vigtigste nøgler til den bedste bearbejdningsproces er, at tillade dig selv at have det som du har det. 

Hav tillid til dine behov. Vend opmærksomheden indefter, og mærk hvad der føles rigtigt, rart og godt. Og hvad der ikke gør. 

Mange føler et øget behov for ro og indadvendthed. Har du brug for at være alene, så gør alt du kan for at gøre det muligt. 

Mærker du at du har brug for at bruge kræfter, så gør det endelig. Fysisk udfoldelse af enhver art stimulerer chakraerne og er naturligt helende. Hvis vi altså gør det fordi det føles godt, frem for at alverdens andre grunde.

Hovedreglen er: Lyt indefter og ned i kroppen. Det er kun din krop – ikke dine tanker – der fortæller dig, hvad du har brug for. 

Mand på vej op ad bjerg i solnedgang
At føle sig alene

Accepter dine følelser

Du kan i dagene efter sessionen tit føle dig højere oppe eller længere ned end normalt. 

Hvis du føler dig “nede”, skal du vide, at en meget hyppigt forekommende oplevelse ovenpå en betydningsfuld healingssession er en stærkere følelsesmæssig reaktivitet. Altså at du bliver mere eller nemmere ked af det, bange eller vred. 

Det sker fordi healingen har sat gang i en følelsesmæssig udrensning. 

Særligt voldsomt er det, når healingen har løsnet dybt begravede knuder i psyken, som nu langsomt baner sig vej ud af dit system. Lidt ligesom hvis en galde- eller nyresten skal passeres, skubber dit energifelt mønsteret op til overfladen af dit energifelt i udskillelsesprocessen. Og lige som en sten der skal passeres kan gøre vanvittig ondt, lige så ondt kan det gøre at udskille et dybt forankret energetisk mønster. 

Det sker typisk når dine subtillegemer åbner sig og skubber mønstrene ud, eller når dine meridianer åbner sig og skubber blokeringer o.l. ud. 

Det er meget, meget vigtigt og gavnligt for processen at du prøver at se det som noget gammelt skidt der er på vej ud af dig, fremfor at bekymre dig om, hvorvidt det er et tilbagefald eller måske et helt nyt problem du har fået på halsen. 

Bekymrer du dig meget over det du oplever, er der risiko for, at mønstrene simpelthen ikke slipper i den grad de kunne, fordi din bekymring forankrer dem i dig igen. 

Forløsningsprocesserne går simpelthen i stå hvis du bliver frustreret og nervøs over det der sker. 

Det bedste du kan gøre at lade følelser og ubehag flyde som en strøm igennem dig. 

Og husk så på, at det sandsynligvis både er kraftulde nedarvede og og tidligere liv mønstre, som slipper dit felt på én gang. Puha!

Så sig til dine nærmeste, at du føler dig ekstra vred, ked, bange eller hvad det end måtte være, og at det vil være dejligt med lidt plads til bare at gøre det du har brug for. Det kan også være godt at sige, at de gerne må prøve ikke at tage det nært, hvis du kommer til at overreagere. 

Find ud af hvad der hjælper dig. For mange er det godt med alene-tid og frisk luft. Vær ekstra god og blid ved dig selv og dine følelser. Du kan sige til dem “Det er okay”. Eller til dig selv: “Det er bare følelser og de må gerne være her”

Og glæd dig i “opholdene” i smerten over, at din fantastiske krop og psyke heler og udskiller nogle meget skadelige mønstre lige nu.

Tilbage til naturen

Jordforbindelse

Som nævnt indledningsvis er der altid en øget energetisk kommunikation med jorden i mindst nogle timer efter sessionen.

Den øgede kommunikation med jorden, kan betyde at du føler dig mere tung, træt eller dvask end du plejer. Faktisk kan følelsen af tyngde være enorm. Især lige efter en session og især, hvis din jordforbindelse normalt ikke er så stærk. 

Vi er vokset op forestillinger om, at træthed er et sygdoms- eller svaghedstegn, men det kan faktisk sagtens være tegn på at en healingsproces er i gang og at din jordforbindelse er væsentlig stærkere end normalt.

Noget af det bedste du kan gøre for din fysiske og energetiske krop i dagene efter en healing er derfor at søge ud i naturen: Altså give kroppen, hvad den vil have. 

Naturen er specialdesignet, så den healer os på utallige planer uden vi overhovedet bemærker eller er bevidste om det. 

Skove, søer, enge, strande, bakker. Himmel og hav. Regn, blæst, sol og en skyfri himmel. Alt sammen healer os. Naturen viser krop og energikrop vej tilbage til sundhed og balance. Uanset hvilket landskab vi står i og hvordan vejret er, så hjælper naturen os med at slippe skadelige vibrationer, som vi ubevidst har gemt væk. Oftest fordi vi ikke evnede at forholde os på en sund måde til dem, da de opstod. 

 

Kvinde med solbriller og hue ved bord udenfor i stenet landskab
Jo renere, jo bedre

Din mad og drikkes betydning

En af de måder du kan støtte din krop på handler om hvad du indtager. 

Det er altid afsindigt vigtigt at drikke godt med vand. Kan du kun finde tid og kræfter til én ting, så sørg for, at det bliver at drikke rigeligt vand.

Har du mere overskud kan du med fordel fokusere på at gøre din kost i dagene efter en session “grønnere” end du plejer. Altså: Masser af frugt og grønt – ideelt frisk eller let dampet.

Dine celler har travlt

I dagene efter en session er dine celler særligt interesserede i at skabe plads og “rydde op” i og omkring sig. 

Det er ofte komplicerede processer som kræver mange kræfter. Hvis der er underskud af energi i eller omkring cellen i forvejen, bliver det sværere for cellen at gøre det den har brug for. Ligesom hvis en astmatiker skal løbe en marathon. 

Du kan derfor roligt regne med, at alt hvad der føles ukærligt eller “forkert” i forhold til mad og drikke eller aktiviteter også er det. Tænk på dét når du læser nedenstående forslag igennem til, hvordan du støtter dine celler bedst. Lyt altid til din krop og vælg kun det der taler til dig, det som føles kærligt og godt: 

  • Gå-ture i det tempo du har lyst til
  • Lufte grundigt ud i dit hjem, så det er frisk, ren luft du indånder, også når du er inde
  • Kropsmeditationer ol., hvor du bevidst møder dét du mærker i kroppen
  • Hvile ofte, tage lure, gå før i seng
  • Føler du dig følelsesmæssigt blokeret, så prøv at “trigge” en udløsning ved at læse en bog, høre noget musik, se en film eller udføre andre aktiviter, som giver følelserne form i verden – og måske udløser udrensning i form af en følelsesmæssig forløsende reaktion i dig, typisk gråd.

 

Den travle hverdag

Hvad hvis der ikke er tid?

Måske har du en fuld kalender i dagene efter din session. Måske er du af den ene eller anden grund nød til at være sammen med mennesker, meget af din dag. 

Det er vigtigt at forstå, at du ikke kan “ødelægge” noget, ved at have travlt eller være meget social. 

Det betyder bare, at du skal bruge kræfter på både udadvendt og indadvendt aktivitet samtidig: Udadvendt i verden og indadvendt i krop og energikrop. Måske bliver det slet ikke noget problem. Og hvis du mærker, at det er svært at rumme verden, så prøv at læg små frirum ind i løbet af din dag. Aflys evt. en aftale eller prøv at nedjustere planerne og aktivitetsniveauet i de aftaler du har. 

Træk vejret og husk, at det går over igen. Og mærker du pludselig behov for noget særligt: en lille gåtur i fred og ro, en særlig sund snack eller et stort glas vand, så se om ikke det skulle være muligt at tilgodese. 

Hvornår slutter det?

Når dit energifelt har arbejdet færdig, vil dit energiniveau normaliseres. Måske du endda vil opleve at have mere energi end du plejer.  

 

Hvis du bliver ved at have det dårligt

Er du klient hos mig, vil jeg slutte din session med at bede om et overslag fra dit energifelt på, hvor lang eller kort tid der er brug for til din næste session. 

Hvis du mod forventning bliver ved at have det følelsesmæssigt dårligt mere end en uge efter sessionen, så kan det være tegn på, at du har brug for en ny session allerede. Tag derfor altid kontakt til din healer, hvis du bliver ved at føle dig overvældet og håbløs. 

Er du klient hos mig, vil jeg i nogen tilfælde guide dig til selvhjælps-øvelser eller andet der kan hjælpe dig, i andre tilfælde vil vi rykke din næste session tættere på – eller en god blanding! Jeg vil altid forklare dig, hvad det er der sker eller hvorfor, så du får et perspektiv på situationen.

At forstå hvad der sker, kan ofte tage meget af kraften ud af din oplevelse. Forståelse fjerner en stor del af den frygt du er i kontakt med, når du genoplever chok eller overvældelse fra fortiden. Og den frygt der kan opstå, hvis du føler du oplever ting, som du hverken kan finde hoved eller hale i. 

Det er meget vigtigt for mig som healer, at være en solid støtte for mine klienter, så de kan føle sig trygge, også imellem sessionerne. Så skriv endelig til mig hvis du bliver i tvivl om, hvorvidt alt er som det skal være med dig og din proces. 

Har du brug for healing?

Opdag hvordan jeg kan hjælpe dig

Kategorier