darikke(at)releaseandshine.com

Udtalelser

Skånsomt og befriende

Tidligere klient hos Rikke Wriedt Klüver-Kristensen

Jeg har i mange år været plaget af stress. I nogle perioder mere end i andre, men altid en underliggende uro indvendig. Det har stået på i omkring 10 år og jeg har prøvet psykolog, stresscoach, sygemeldinger og meget mere. Jeg havde hørt fra en venindes bror, hvor store livsforandringer Rikke havde bragt ind i hans liv. Jeg følte mig låst og vidste ikke hvad mit næste skridt skulle være til at slippe af med min stress, så jeg gav det et skud hos Rikke.

Body Code/Emotion Code er en meget skånsom healing, hvor man er hjemme i sine egne trygge rammer. Jeg er altid i min seng med en god kop te. Jeg ringer til Rikke og hun får øjeblikkelig en helt fantastisk ro til at falde over mig. Jeg bliver ført langt ned i min underbevidsthed, langt tilbage til min barndom eller til mine forfædre, helt ind i kernen af min sjæl, tror jeg nok. Sådan føles det, i hvert tilfælde.

Et af de, mange, stress symptomer, jeg altid havde, var kvalme. Allerede efter første samtale med Rikke, var min kvalme fuldstændig væk og er aldrig kommet tilbage.

Lige så stille og langsomt er stressen forsvundet ud af mit liv. Jeg bliver bedre og bedre til at håndtere de situationer, der før gjorde mig stresset. Det føles som om, alle de gamle, hengemte, ubevidste og bevidste følelser, der før holdt mig i kort snor, har sluppet mig løs og jeg frit kan agere…trods alle de følelser, jeg som menneske altid vil have.

Hermed mine varmeste anbefalinger af Rikkes arbejde. Jeg er så glad for det.

Lone Petersen
Danmark

Hjertets frihed

Tidligere klient hos Rikke Wriedt Klüver-Kristensen

“Body code-sessesionerne hos Rikke har givet mig en ny måde at være i verden på, som er præget af lyst og glæde. Den trykkede fornemmelse af at være spærret inde i mig selv er lettet- støt over tid og i mit eget tempo.

Jeg har fået en ny tryghed ved at være den jeg er i selskab med andre. Hjertes frihed. Jeg er i langt højere grad parat til kærligheden, og mine relationer til andre har ændret sig og er blevet dybere og gladere. Hendes metode giver mig hele tiden klarhed og tryghed med hvad der sker med mig og i mine omgivelser, og hendes væsen har sat en blid, stabil process i gang i mig, hvor jeg mærker stor frihed og glæde inden i mig selv og i min familie. Noget, som jeg har søgt i årevis for mig og mine børn.

På det fysiske område har jeg opnået en lettelse i stresssymptomer og en forbedret søvn. Det har på overraskende vis indfundet sig indenfor det halve år, jeg har fået behandlinger af Rikke.”

Vibe Wellejus
Danmark

En fantastisk beslutning

Former client of Rikke Wriedt Klüver-Kristensen with her hand on her heart

Jeg har arbejdet sammen med Rikke i en periode på et år. Det var en fantastisk beslutning!

Rikke minder mig om en engel … Hun er varm og venlig, rolig og kærlig. Hun har en vidunderlig stemme, der hjalp mig med at slappe af og føle mig tryg i sessionerne.

Angsten og panikken, depressionen og fortvivlelsen … nu styrer de ikke mit liv mere. Jeg føler mig stærkere og mere groundet end nogensinde … Jeg stoler mere på livet. Jeg ved, at selv om jeg skulle “falde” igen, vil jeg meget lettere kunne rejse mig.

Jeg har mange øjeblikke, hvor jeg føler kærlighed og glæde i hele mit væsen over små ting eller bare det at være i live. Jeg oplever at jeg vender mere og mere tilbage til enkelhed.

Andre folk har fortalt mig, at jeg stråler. Jeg har tabt mig og føler mig mere attraktiv og feminin. Jeg har fået et bedre forhold til mine forældre og meget mere … Mit hjerte er mere åbent end nogensinde, selv efter så meget smerte, og det er smukt!

Jeg sover mindre (jeg plejede at sove alt for meget), jeg vågner tidligere og er udhvilet. Har ikke mere de hårde, seje morgener. Jeg har færre hovedpiner og er mindre oppustet. Jeg er begyndt at forstå sammenhængen mellem symptomer og følelser. Jeg tvangsspiser ikke som før. Mine rygsmerter er væk, og jeg er mere smidig og afslappet i hele kroppen. Mine svampeinfektioner er væk. Jeg tager ikke medicin, jeg får ikke influenza og den slags.

Det er som om der er noget i mig der er åbnet, og tingene bare flyder til mig meget mere naturligt end før. Jeg føler en større klarhed generelt, som om stort slør er blevet løftet fra mine øjne.
Jeg anbefaler helt sikkert dette arbejde … Giv slip på det der skader dig og lad Lyset lede dig. Rikke har været en mor, ven, søster, der har guidet mig med lys og kærlighed.

Jeg går mindre og mindre ind i en offerrolle. Det jeg nu gør er, at gå med i legen og lege den magiske leg, der kaldes “at leve”.
Tak, fra bunden af ​​mit hjerte!

(Oversat fra engelsk)

Roxana Davidov
Romania

Blidhed og dyb mening

Da jeg kom i kontakt med Rikke, var jeg virkelig i dårlig forfatning og havde prøvet mange forskellige tilgange for at få det bedre. Selv om jeg lever meget fornuftigt, og har mange redskaber, var der stadig noget, der gjorde, at jeg havde det skidt. Rikke begyndte stille og roligt, med sin blide stemme, sin stærke fokusering og store professionalisme, at trævle det hele op. Allerede efter første session fik jeg det meget bedre. Desuden fik jeg nogle virkelig effektive redskaber med til at balancere det, der før trak mig ned.

Efter en behandling hos Rikke får man en dyb indsigt i de mekanismer, der ligger bag den situation, man befinder sig i. Rikke arbejder i så mange lag, at man bliver dybt imponeret. Og det hele giver dyb mening. Det er meget trygt og kærligt at være i Rikkes hænder og hendes engagement, dygtighed, blidhed og nærhed er så dejligt at mærke.

Jeg vil anbefale alle at få den indsigt og forløsning, man vil opleve i et forløb hos Rikke.

Mette S.K.
Danmark

Åbnet op for kærlighed

Rikke er noget helt særligt.

Med sit nærvær, sin blidhed og ro får hun én til at føle, at man sidder lige over for hende, selv om behandlingen foregår pr. telefon.

Hendes kompetence er der heller ingen tvivl om. Jeg startede hos Rikke i skrivende stund for godt et år siden, anbefalet af min kiropraktor, som mente, at der skulle mere til end at rette på muskler og nervereflekser for at komme dybere i bund med uhensigtsmæssige psykologiske mønstre.

Og hold da op! Fra første session har jeg oplevet store og dybe forandringer, som har ændret min adfærd og måde at agere på i relationer.

En hjertemur er blevet opløst og herefter er der blevet healet masser af gammelt stof – båret på i familien i generationer. Det er svært at beskrive den dybe lettelse, jeg har oplevet.

Mit hovedformål var at kunne blive i stand til at åbne mit hjerte for en mulig kærlighedspartner. I en progressiv manifestationsproces og under Rikkes kyndige trevlen mønstre op og derpå healing, er jeg for et halvt år siden blevet fundet af den dejligste mand.

Hanne Beck
Danmark

Goodbye To Darkness And Pain

I cancelled my appointment with the Osteopath… The morning after our session I woke up and my hip had gone back into alignment. There was no pain, and my left foot seemed more grounded and stable.

Needless to say I was delighted, as this drive is very long and another expense.. I always knew intuitively that there was some connection to that foot and my pelvis, but the chiropractor and osteopath did not acknowledge this… The body always knows best… So I think you will appreciate this confirmation of your work….

I’m feeling much better in terms of my “focus” and feel there is no longer “darkness” holding me back. There is no question that this aspect of my healing came from working with you Rikke…

People that have not spoken to me in the past, acting distant and cold, are now approaching me and chatting…Could this be the Heart Wall???? I always knew that there was something inside (which was not me) causing this obscuration. Spirits?? Negative entities? Curses?? It really doesn’t matter, as long as the offenders have been “banished,” thanks to the Body Code…

Carol B.
USA

Pain gone

“When I first read about of the Emotion Code, I was intrigued. It made sense to me that our physical ailments could be tied to our emotional baggage.

Rikke is a gifted healer and I have seen the benefits of the Body Code. I have had wrist pain in both wrists for many years and wondered if I would have to resort to surgery in the future. Rikke was able to clear the issues with my wrists and I have been pain free since.

This is only one example of the healing that has taken place in my body. I have recommended Rikke to my family and friends, she is a gentle and kind healer and friend.”

Rebecca Madsen
USA

Mere glæde og kærlighed

Jeg har i mange år lidt af økonomisk angst. Selvom jeg prøvede at arbejde med denne angst ved at gå til en psykoterapeut og til healing kunne jeg ikke slippe af med den. Igennem en veninde hørte jeg om Rikke og the Body Code metoden og besluttede mig for at prøve det. Det viste sig at være en kæmpe succes!

Allerede efter første session følte jeg mig så meget lettere i min krop og angsten var forsvundet. Jeg besluttede mig for at fortsætte med flere sessioner hos Rikke for at ”rydde op” i hvad der ellers måtte gemme sig af negative energier i min kop og sjæl. En fantastisk rejse, som hele familien efterhånden er med på (mænd og tre børn). Vi oplever alle sammen mindre modstand og mere glæde i vores hverdage.

Rikke er et fantastisk menneske. Pålidelig, åbn, forstående og meget nærværende. Derudover er Rikke super til at finde på andre måder at støtte healingsprocessen på. På den måde kombinerer familien Body Code terapien med bl. Body talk, Bachs Blomster og henvisninger til healere og psykoterapeuter, som effektivt supplerer det arbejde, som vi laver i Body Coden.

Jeg kan på det varmeste anbefale enhver, der går og døjer med gamle negative følelser og mønstre, at få dem forløst hos Rikke og derigennem opnå en større glæde og mere kærlighed i livet.

Imke Bockelmann Bjældager
Danmark

Farvel til generthed og angst

Jeg er så glad for at have mødt dig, og har været så glad for sessionerne med dig! De har virkelig betydet meget for mig.
Resultaterne er nok en blanding af mit eget arbejde med The Emotion Code og dét arbejde som du har gjort.

Jeg kan virkelig mærke at jeg ikke har hjertemure længere. Jeg hviler meget mere i mig selv. Førhen har jeg lidt meget af generthed og social angst, men nu har jeg det fantastisk godt ved at være sammen med mennesker. Jeg er bare helt afslappet! Jeg føler virkelig jeg hviler i mig selv. Andre siger også til mig, at jeg virker mere som mig selv. Og jeg føler mig mere som mig selv. Det er helt vidunderlig!

Denne form for healing er en fantastisk gave til menneskeheden!

Solveig Miller
Danmark

Find healing, svar og forståelse

Jeg har brugt Rikke 5-6 gange inden for de sidste par år, og det virker.
Hun kan hjælpe dig med at finde svar, forståelse og helbrede, det spænder vidt, men dit behov bliver med garanti også mødt med åbent sind, prøv det, særligt hvis du er i tvivl.

Det er sgu vildt!

Jacob Prasz Lejbowicz
Danmark

Skarp healing

I 2015 var jeg gennem en brystkræftoperation og strålebehandling, men frasagde mig kemo og antihormonbehandling. Jeg havde hørt meget positivt om Rikke’s behandling og har haft et forløb efterfølgende hos hende sideløbende med anden alternativ behandling. Jeg er imponeret over Rikke`s præcision vedr. psykiske og fysiske traumer – fuldstændig skarp på tidspunkter i mit liv og generationer tilbage. Virkningen er på et subtilt plan, men jeg mærker slip af gamle energier, følelser og ubalancer. Er i dag fuldstændig rask og psykisk helt på toppen bl.a. er min søvn væsentligt bedret.
Tak Rikke

Tove Enggård
Danmark

Glæde, kærlighed og dybere åndelighed

Rikkes healing har skabt mere glæde, plads og kærlighed i mit liv, både i forhold til mig selv og min familie.

Jeg har fået en større forståelse af hvad mit livsformål er. Jeg er blevet i stand til at forfølge mine drømme, i langt højere grad end jeg var i stand til inden sessionerne. Jeg oplever jeg har fået en større åndelig åbenhed og en dybere forståelse for de åndelige dimensioner i mit liv.

Vores økonomi har forbedret sig, og vi tiltrækker økonomiske muligheder, på en måde jeg ikke har oplevet før. Alt i alt trives jeg bedre. Jeg er blevet en mere rolig mor for min søn. Jeg forstår mere og mere hvordan krop og sind er gensididigt forbundet. Jeg mærker et energetisk flow, både i mit indre og i mit ydre liv.

Rikke har også behandlet min 5-årige søn, som har astamtisk bronkitits. Før i tiden endte vi ofte på hospitalet, men det undgår vi nu efter Rikkes behandlinger.

Noget af det der særligt tiltrækker mig ved Rikke som healer, er hendes enorme evne til empati og hendes tillid til hendes intuition. Det skaber en intens stemning i sessionerne og giver mig så dyb en tillid til hendes som healer og behandler, at jeg uden at tøve lægger mit og min families liv i hendes hænder.

Mille Duvander
Danmark

Traumehealing på afstand

Jeg havde hørt meget godt om Rikke, både som menneske og som Body Code udøver.
Nu kan jeg personligt bekræfte, at hun lever op til sit ry.

Jeg har haft enormt stor glæde af hendes hjælp, da jeg kontaktede hende for at få hjælp til min teenager. Han kæmpede med en en voldsom følelsesmæssig reaktion på en traumatisk oplevelse.

Rikke behandlede ham samtidigt med, at han havde en samtale hos lægen. Jeg er overbevist om, at han kom sig meget hurtigere end han ellers ville have gjort, takket være hendes rolige, behagelige og professionelle hjælp. Han kom sig efter en samtale med lægen og to behandlinger hos Rikke!

Personligt har jeg fået meget større forståelse for at alt er energi, nu hvor jeg har set dette arbejde i funktion. Jeg giver Rikke mine varmeste anbefalinger!

Gitte Duvander
Danmark

At give og modtage kærlighed

Helt fra starten oplevede jeg en stor ro og tryghed omkring at blive healet af Rikke. Rikke arbejder med at finde og forløse blokeringer og ubalancer i vores energikroppe. Jeg har personligt har en fantastisk effekt af mine sessioner hos Rikke, både af fysisk og psykisk karakter.

En er de ting jeg holder meget af ved Rikkes arbejde, er at det indebære en meget smuk måde at vende tilbage til og mindes fortidens sår. Dette aspekt alene har været utroligt givende. Herudover blev jeg særligt berørt at Rikkes arbejde med mit hjerte. I løbet af sessionerne oplevede jeg tydeligt, hvordan mit hjerte blev mere og mere åbent og helt. Effekten denne del af healingen har gjort til lettere for mig at udtrykke min kærlighed og at tage imod kærlighed og omsorg fra mine omgivelser.

Jeg har været dybt imponeret og følt mig meget hjulpet og styrket af mine sessioner hos Rikke. Jeg er lykkelig over at min vej i livet krydsede hendes.

Malthe Beck
Danmark

Roser fra min indbakke

“Igen tusind tak for den måde du er på, arbejder på. Du er unik som behandler, som spirituel vejleder, fordi du er så støttende, respektfuld, samvittighedsfuld og er der hele tiden. Det at jeg kunne skrive en mail, check-in. at der kom en mail fra dig, på det rigtige tidspunkt, det gør hele forskellen. Jeg er meget taknemmelig for at livet viste mig vej til dig. Og for det jeg har helet i året der er gået.”

“Jeg har mærket en kææææmpe forskel de sidste dage efter healing. Jeg har følt ro og frihed som aldrig før, og det har påvirket mig og mine omgivelser.”

“I felt so loved today – thank you for being my friend and showing me that the journey towards the light is worth it and I am able to do it💕

I keep seeing you in ‘my imagination as ‘a fairy kind of angel. Delicate but so strong/powerful at the same time❤️.”

“Mange tak, jeg kan mærke stor forskel efter i dag, det er da helt vildt.
Den fuldstændige fortvivlede sorte sky er væk🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️tak Rikke
Stort knus
(Det er ved at gå op for mig hvad det her energiarbejde er )”

“I would love to continue our healing sessions! On at least two occasions, professional healers that I have been working with have told me how much my emotional health has stabilized and strengthened. I have you to thank for that!”

“Just writing to say how much my attitude has changed since our sessions. Yesterday and today I was tested by 2 different ‘friends’, where normally I would have been upset and in a downward spiral of worry.
However, I have decided not to be affected by their behaviour, and have carried on without thinking too much about it!!

I realise that I’m not to blame for other people’s behaviour, and I realise I don’t ‘need’ to have reassurance from others now.
Wow, I hope I don’t ever feel like I used to feel, again.”

“I feel better than I ever have. Confusion is not an issue now, I see things more clearly. Hence, now the fear is not there when making decisions!”

“Jeg havde det fantastisk under healingen, det var så rigtigt og smukt. Det gav mening. Jeg var afslappet og sov godt og tungt om natten.”

“Jeg har ikke fået skrevet til dig, nok fordi jeg har haft det meget bedre efter sessionen. Jeg har følt en lettelse både fysisk og psykisk. Min lænd/ryg har i det hele taget fået det bedre inden for de sidste 2-3 uger. Psykisk har jeg haft held med i højere grad blot at være i nuet, og har kunne slippe tankerne fra de onde cirkler med sygdom og fortvivlelse…

Jeg er SÅ glad for at jeg har kontakt til dig, og jeg føler helt tydeligt hvor godt vores sessioner er for mig. Jeg føler en stor taknemmelighed og en stor tro på vores vej mod mit bedre og healende JEG.”

Vil du læse flere testimonials om, hvordan disse fantastiske metoder har hjulpet folk over hele verden? 

Klik her: 

The Emotion Code & The Body Code testimonials