darikke(at)releaseandshine.com

Fjernhealing: Aurahealing og jordforbindelse

640,00 DKK

Med dette abonnement får du fjernhealing 2 gange om måneden.

Healingen sigter på at styrke hhv. din aura og din jordforbindelse.

Denne form for healing er et godt alternativ til et almindeligt healingsforløb for dig, der oplever flere af følgende symptomer:

  • Træthed 
  • Hyperaktivitet
  • Frygt og/eller stress
  • Maveproblemer (feks. mavesyre, appetit-udsving ol.)
  • Mentale forstyrrelser (feks. mistænksomhed, forvirring, koncentrationsproblemer, tankemylder ol.).

Læs mere nedenfor.

På lager

Beskrivelse
Yderligere information

Om dette abonnement

Når du har skrevet dig op til dette abonnement, tuner jeg ind på dig 2 gange om måneden og healer dig. Der er tale om fjernhealing uden din direkte deltagelse.

Bagefter sender jeg dig en skriftlig gennemgang af, hvad jeg fandt og gjorde. Når det er relevant for dig vil jeg også give dig ideer til, hvordan du selv kan styrke din aura og jordforbindelse i din hverdag.

Healingen jeg laver i disse mini-sessioner har fokus på at  genetablere et sundere flow imellem dit energifelt og jorden (altså styrke din jordforbindelse), samt at reparere og skabe flow i din aura (det beskyttende energifelt der omslutter din fysiske krop).

Målet er at du lettere opnår tilstande af sindsro og fysisk og psykisk styrke.

Hvis du i starten føler der er langt imellem healingerne, kan du i den første periode med fordel kombinere abonnementet med brug af Grounding Gaia-sprayen. Jeg anbefaler at du bruger sprayen på to måder:

Hver dag om aftenen, som en hjælp til at falde til ro.

Derudover efter behov  = Hvis du oplever dig særligt udfordret

 

Hvem er det til?

Næsten alle vil have gavn af denne form for healing.

Det er især til dig, der oplever dig lidt til moderat belastet og gerne vil ind i et let healingsforløb, der ikke kræver noget særligt af dig.

Det er også velegnet til dig der udfordres af kronisk træthed og udmattelse, eller til understøttelse af dig der slås med andre kroniske problemstillinger (som supplement til et eller flere målrettede healings- eller behandlingsforløb).

Det er til dig føler dig mentalt ufokuseret og “uskarp”, men som ikke ønsker eller har mulighed for et healingsforløb lige nu.

Det er til dig, der gerne vil ud af hovedet og tilbage i kroppen og ned på jorden.

Det er til der der gerne vil have understøttet din jordforbindelse energetisk, feks. i perioder med ekstra stress og krav til dig.

Abonnementet er også ideelt som en generel “after-care” ovenpå et healingsforløb eller som en vedligeholdende pleje af dit energetiske fundament. En god jordforbindelse gør bare livet lettere og sikrer at dit energifelt kan fungere.

 

Hvad vil du typisk kunne forvente?

En oplevelse af dybere ro og øget evne til at bevare fokus.

En overordnet følelse af spirende og voksende stabilitet og ligevægt psykisk og åndeligt

Øget fysisk styrke og stabilitet

Hvad du oplever afhænger selvfølgelig både af dit udgangspunkt, og hvor lang tid du tillader abonnementet at løbe. Nogle vil tage imod hurtigere end andre. Prøv at vente med at bedømme effekten til efter ca. 4 måneder, da det kan tage lidt tid at komme ned i gear.

Sådan foregår det

Når du har skrevet dig op til abonnementet kontakter jeg dig i løbet af 1-3 hverdage.

Healingerne finder sted når det passer i min kalender, med ca. 2 ugers mellemrum.

Forud for healingen er du meget velkommen til at sende mig en kort status på, hvordan du går og har det på email.

Jeg skriver alle noter fra healingerne ned i en log, altså et dokument der er tilknyttet dig hvor oplysninger om healingerne registreres.

Du har adgang til din log via en kodeordssikret portal.

Når jeg har afsluttet healingen skriver jeg til dig på mail, hvorefter du kan gå ind på din portal og læse loggen. og evt. anbefalinger til hjælp til selvhjælp.