darikke(at)releaseandshine.com

Bodyguard spray

197,00 DKK297,00 DKK

Beskyttelse og centrering

Indeholder: Vand og æteriske olier

Egnet til dig der oplever:

  • At du ikke føler dig favnet og holdt af
  • At du i nogen relationer opfører dig underlegent og agerer andres “dørmåtte” og i andre kommer til at være grov eller agere krænkende
  • Problemer og ubalancer i dit fordøjelsessystem, især mavesæk, tarme eller bugspytkirtel
  • Tit at føle dig “højspændt” og nervøs; ængstelig for hvad andre tænker om dig (fordi du gruer for pludselige, overrumplende verbale eller energetiske angreb)
  • At et det at skulle sige “nej” eller selv at få et”nej”, sætter gang i et mentalt og følelsesmæssigt kaos

Denne spray virker energetisk beskyttende mod relationel stress (stress skabt af konflikter eller spændinger i relationer). Den påvirker krop og sind i retning af større ligevægt.

Vedvarende brug i en længere periode beskytter mod offer-gørelse. I det indre ved at opløse tendenser til at opfatte sig selv som offer i tanker eller følelser. Udadtil ved at opløse de ubalancer som tiltrækker personer der ubevidst eller bevidst søger et mennesker at dominere.  

Sprayen healer den midterste del af dit energifelt bla. ved at aktivere forreste og bagerste solar plexus chakra og gennem at løsne og desintegrere energetiske blokeringer i andre energicentre og meridianer i området.

Ryd
Beskrivelse
Yderligere information

Om denne Powerspray

 

Sådan virker den

Sprayen sætter gang i et sundere flow i energicentre forbundet til din oplevelse af dig selv som et “jeg” i verden. Det vil feks. sige følelsen af at være sundt og naturligt adskilt fra andre eller forskellig fra dem. Sprayen retter sig også mod de meridianer der forbinder disse centre.

Den bremser især energier i familie med stress og panik fra at stresse fordøjelsessystemet (især mavesæk, tarmsystem og bugspytkirtel). Dette gør den ved at aktivere solar plexus chakraerne (både forreste og bagerste). Aktiveringen af disse chakraer kan visualiseres som en aktivering af en indbygget energetisk bodyguard i dit energifelt.

 

Hvad kan du forvente

Typiske effekter ved daglig brug efter anvisningerne gennem 3-12 måneder:

At du hviler mere i dig selv

At du tør gøre det der er rigtigt for dig, selv om andre måske synes du burde gøre noget andet

Øget vilje til at gøre det der skal til, for at skabe det liv du drømmer om

At det er blevet lettere at sige nej og at stå ved dig selv

At kunne få et nej uden at tage det personligt, og dermed bl.a. en øget evne til naturligt og uproblematisk at håndtere situationer, hvor dine nærmeste ikke deler dine personlige ønsker og drømme

Højere energiniveau

 

Instruktioner i brug

Bruges en gang første dag, to gange anden dag og herefter efter behov.

Jeg anbefaler at du bruger den mindst 2 gange dagligt. For de fleste er det ideelt med morgen og middag. Sprayen kan bruges oftere for større beskyttende og balancerende effekt. Den kan ikke overdoseres, men for de fleste vil effekten flade ud ved 10 daglige påførelser. Det vil sige, at flere påførelser ikke giver større effekt.

 

Sådan gør du:

Den første uge anbefaler jeg, at du blot sprayer ud i luften foran dig og derefter træder ind i vanddampen. Bliv stående i mindst 2 min. – gerne længere – så sprayens vibration absorberes af din krop og energifelt

Efter den første uge, kan du med fordel spraye direkte på området fra ca. hjertehøjde til hofteled, både foran og bagpå kroppen. Vigtigst er lænd og maveregion.

Det er ideelt hvis du 2 gange om dagen sprayer direkte på huden. De øvrige gange kan det fint være udenpå tøjet.

Sprayens værdi ift. stress ligger især i dens evne til at aktivere solar plexus chakraerne på daglig basis, det vil sige forebyggende. Den kan dog også bruges ved akut relationel stress, altså når du oplever konflikter eller spændinger i forholdet til andre mennesker, som bringer dig ud af balance. Denne form for akut brug kan dog ikke erstatte den daglige, gentagne påvirkning.

Brug meget gerne sprayen ved akut smerte/ubehag omkring maven. Spray direkte på området.

 

Børn (0-10 år)

Sprayen kan anvendes til børn. Brugen bør ikke overlades til barnet selv, og sprayen bør opbevares uden for mindre børns rækkevidde.

Fokuser på området fra barnets hjertehøjde til dets hofter, både foran og bagpå kroppen. Hvis barnet oplever mavepine og lignende, kan du med fordel sprøjte på det område barnet oplever ubehaget i.

Dosis vil være forskellig fra barn til barn, men 2-3 gange i døgnet vil hjælpe mange. 7-10 pump fordelt på for- og bagside burde passe, men sprayen er mild, så det gør ikke noget, hvis det bliver til lidt mere.

Hvis ikke de 2-3 gange i døgnet har stabiliseret barnet betydeligt indenfor et par uger, så kan frekvensen over nogle dage øges op til 5 gange i døgnet.

 

Yderligere tekniske detaljer

I tillæg til hvad der tidligere er beskrevet, åbner og justerer denne spray også mange forskellige større og mindre meridianer og energibaner i centrum af kroppen og energikroppene. Især virker den åbnende på hhv. lever-, blære- og galdeblæremeridianerne.

Sprayen aktiverer nedre og mellemste dan tian og healer flowet imellem alle tre dan tians.

Læs mere om mine Powersprays her.

Husk at læse om “Sikkerhed ved brug af æteriske olier” inden brug.

Vægt N/A
Størrelse N/A
Generelt om healing-sprays

Alle de sprays jeg sælger virker healende i dit energifelt. De går ind og hjælper din energikrop med at slippe gamle blokeringer og med at hele op og fungere optimalt.

Effekten afhænger af din brug. Generelt er der behov for daglig, vedvarende brug af sprayen, for at opnå den healende effekt. Det er individuelt hvor lang tid det tager at genetablere flowet, da det afhænger af hvor meget ude af balance dine energetiske strukturer er.

Denne spray har healende effekter i sig selv, men understøtter og optimerer samtidig dit udbytte af andre behandlinger eller terapiformer, som du benytter dig af i samme tidsperiode.

Læs mere generel info om mine sprays her på siden "Aromaterapeutiske Powersprays"

Emballage

Flasken er fremstillet af 100% genanvendt PET plast.

Str.

100 ml., 200 ml.