darikke(at)releaseandshine.com

Grounding Gaia spray

197,00 DKK297,00 DKK

Ro og afslapning

Indeholder: Vand og æteriske olier

Egnet til dig der lige nu oplever:

  • Stress
  • Utryghed
  • Fysisk og/eller psykisk svækkelse

Daglig brug vil understøtter dig energetisk, så du bliver bedre til at tage livets og hverdagens problemer mere roligt, og hurtigere falder til ro, når du bliver stresset og bange.

Produktet healer især rodchakraet.

Læs mere nedenfor.

Ryd
Beskrivelse
Yderligere information

Om denne Powerspray

 

Sådan virker den

Sprayen afbalancerer vigtige chakras i hhv. mellemkødet og for enden af rygsøjlen (rodchakraet). Derved beroliges kroppen.

Energicentret nedre dantian samt en mængde mindre chakraer i underkroppen aktiveres, hvilket gør det lettere at opnå stabil jordforbindelse.

Når du starter med at bruge sprayen vil din jordforbindelse gradvist styrkes i takt med den daglige brug af produktet. Sprayen hjælper først til etablering og derefter til bevaring af en sund udveksling af energier med jorden. Effekten af dette er en understøttelse af både din fysiske og psykiske funktion.

 

Hvad kan du forvente?

Typiske effekter ved daglig brug efter anvisningerne gennem 3-9 måneder er:

Sindsro opstår lettere helt naturligt.

Væsentligt øget stabilitet fysisk og psykisk.

Større lyst til at knytte dig til andre mennesker, at skabe et rigtigt hjem i verden.

Tillid bliver lettere at føle spontant samt at vælge bevidst.

 

Instruktioner i brug

Bruges mindst 2 gange dagligt. Det er ideelt, hvis den ene er om morgenen.

Sprayen kan bruges oftere for større effekt. Jeg anbefaler max. 10 gange om dagen.

Nogle mennesker vil kunne opleve øget træthed, når de starter med at bruge sprayen. Risikoen for dette øges, hvis man bruger sprayen mere end 10 gange om dagen og det er kun få mennesker der vil oplevet øget gavnlig effekt ved at gå op på den dosis.

 

Sådan gør du:

Hold sprayen lodret når du sprayer. De første par gange kan det være en god idé at ryste den blidt, så du sikrer dig at olierne og vandet er godt blandede.

Spray ud i luften foran dig og træd ind i vanddampen.

Bliv stående i dampen i 2 – 8 minutter. Du kan også spraye omkring en stol og sætte dig ned, eller over en sofa/seng og lægge dig i dampen. Det er vigtigt at du så vidt muligt bliver i dampen i mindst 2 min., for at sprayens vibration får tid til at trænge ind og blive absorberet af din krop og resten af dit energifelt.

Du kan også ind imellem sprøjte den direkte på underkroppen: Hofter, haleben og mellemkød er de vigtigste områder. En del har også glæde af at sprøjte på knæ eller ankler.

Du kan vælge at sprøjte uden på tøjet for en mere afdæmpet effekt eller direkte på huden for en mere kraftig påvirkning.

Ved akut ubehag eller smerte i underkroppen kan du med fordel spraye direkte på området. Det vil ofte hjælpe kroppen til hurtigere at genvinde balancen. Vær opmærksom på at søge læge, hvis symptomerne er alvorlige eller vedvarende.

Husk stadig at stå, sidde eller ligge i dampen i mindst 2 x 2 min. dagligt. Brug direkte på kroppen erstatter ikke dette behov, men kan være rigtigt fint supplement til det.

 

Børn (0-10 år)

Sprayen kan fint anvendes til børn. Brugen bør ikke overlades til barnet selv, og sprayen bør opbevares uden for børns rækkevidde.

Start med 1 gang om dagen i 1-2 uger (7-10 pump ud i luften, hvorefter barnet sætter eller lægger sig i dampen i mindst 2 min.). Hvis der er behov for mere kan du langsomt gå op i dosis.

Læs mere om mine Powersprays her.

Husk at læse om sikkerhed ved brug af æteriske olier her

Vægt N/A
Størrelse N/A
Generelt om healing-sprays

Alle de sprays jeg sælger virker healende i dit energifelt. De går ind og hjælper din energikrop med at slippe gamle blokeringer og med at hele op og fungere optimalt.

Effekten afhænger af din brug. Generelt er der behov for daglig, vedvarende brug af sprayen, for at opnå den healende effekt. Det er individuelt hvor lang tid det tager at genetablere flowet, da det afhænger af hvor meget ude af balance dine energetiske strukturer er.

Denne spray har healende effekter i sig selv, men understøtter og optimerer samtidig dit udbytte af andre behandlinger eller terapiformer, som du benytter dig af i samme tidsperiode.

Læs mere generel info om mine sprays her på siden "Aromaterapeutiske Powersprays"

Emballage

Flasken er fremstillet i 100% genanvendt PET plast.
Etiket af 100% genbrugspapir.

Str.

100 ml., 200 ml.