darikke(at)releaseandshine.com

Fjernhealing af dit hjerte – Frihed og forbindelse

720,00 DKK

Med dette abonnement får du fjernhealing af dit hjerte 3 gange om måneden.

Denne form for healing er et godt alternativ til et healingsforløb, for dig der føler dig:

  • Nedtrykt
  • Afskåret fra andre
  • “Lukket ned” følelsesmæssigt
  • Afskåret fra din intuition
  • Afskåret fra virkelig tilfredshed og glæde

Læs mere nedenfor.

På lager

Beskrivelse
Yderligere information

Om hjerte-abonnementet

Efter du har skrevet dig op til dette abonnement, tuner jeg ind på dig 3 gange om måneden og healer dit hjerte. Der er tale om fjernhealing uden din direkte deltagelse.

Bagefter kan du læse en skriftlig gennemgang af, hvad jeg fandt og gjorde. Når det er relevant for dig vil jeg også give dig ideer til, hvordan du selv kan hjælpe dit hjerte i din hverdag.

Healingen jeg laver i disse mini-sessioner har fokus på at etablere flow og ro i og omkring dit hjerte.

Fokus vil også være på at nulstille din aura, så den “starter på en frisk” og du derved lettere kan tilgive dig selv for gammel smerte og også lettere opnå kontakt til dine dybeste personlige sandheder.

Når/hvis hjertet er klar, vil en del af healingen bestå i forløsning af evt. hjertemure. Dette arbejde vil ofte strække sig over flere gange.

 

Hvem er det til?

Abonnementet henvender sig til dig, der dig føler dig blokeret omkring hjertet, men hvor den økonomiske investering et healingsforløb kræver er en hindring.

Det er også til dig, der gerne vil gøre noget godt for dit hjerte, men som mangler tid og overskud til at gå ind et mere tids- og ressourcekrævende healingsforløb.

Det er til dig der for nylig har været igennem en healing eller aktivering af hjertet og gerne vil understøttes energetisk, indtil de gode resultater har haft tid til at “sætte sig”.

Og det er til dig, der har brug for en pause fra healing eller terapi, men gerne vil tilgodese den fortsatte healing af dit hjerte, uden du behøver være aktivt involveret i processen.

 

Hvad vil du typisk kunne forvente?

Hjertet er primært et center for forbindelse. Denne healing vil derfor kunne åbne op for dybere oplevelser af kontakt med andre mennesker – og dig selv. Det kan betyde en øget evne til at nyde sociale sammenhænge, hvor du i højere grad vil kunne opleve dig selv som en del af et fællesskab end tidligere.

Den kan gøre det nemmere for dig, at mærke hvad du har lyst til og gerne vil bruge din tid og dine kræfter på. At mærke hvad der er rigtigt for dig.

Den vil kunne styrke din overordnede oplevelse af forbindelse. Ikke kun til andre mennesker, men også til dyren og naturen omkring dig.

Praktisk info

Når du har skrevet dig op til abonnementet kontakter jeg dig i løbet af 1-3 hverdage.

Healingerne finder sted når det passer i min kalender, med ca. 1-2 ugers mellemrum.

Forud for healingen er du meget velkommen til at sende mig en kort status på, hvordan du går og har det på email.

Jeg skriver alle noter fra healingerne ned i en log, altså et dokument der er tilknyttet dig hvor oplysninger om healingerne registreres.

Du har adgang til din log via en kodeordssikret portal.

Når jeg har afsluttet healingen skriver jeg til dig på mail, hvorefter du kan gå ind på din portal og læse loggen. og evt. anbefalinger til hjælp til selvhjælp.