darikke(at)releaseandshine.com

Survive Earth Spray

197,00 DKK297,00 DKK

Fysisk og psykisk stabilitet

Indeholder: Vand og æteriske olier

Egnet til dig der lige nu oplever mindst seks af disse symptomer:

  • Ekstrem stress og opslidthed
  • Smerte
  • At være “ude af dig selv” eller at gå rundt i en boble
  • Længsel efter at “tjekke ud”, give op
  • Kollaps
  • At hver dag er en kamp
  • Totalt manglende lyst til sex 
  • Konstant ængstelighed og/eller mental uro

Sprayen aktiverer din jordforbindelse og trækker dig ned i kroppen.

Vær opmærksom på at følge optrapnings-anbefalingerne i beskrivelsen nederst på siden nøje.

Behandlere og terapeuter

Denne spray er også velegnet til behandlere og terapeuter. Bruges ved slutningen af arbejdsdagen eller efter særligt krævende sessioner/behandlinger. Sprayen vil hjælpe dig til at komme hjem i dig selv igen.

Trap også forsigtigt op, selv om du er terapeut eller behandler.

Ryd
Beskrivelse
Yderligere information

Om denne power spray

OBS: Brug af sprayen kan aldrig erstatte relevant lægelig eller sundshedsfaglig hjælp. Så hvis du kæmper med de nævnte problemer lige nu, så søg hjælp hos din læge.

Sådan virker den

Sprayen løsner og desintegrerer energetiske blokeringer i den nederste del af din energikrop og energifelt. Den åbner og aktiverer de fleste af de energetisk strukturer i dit energifelt, som har med jordforbindelse at gøre. Derved sættes et sundere energiflow i gang i nedre chakraer, meridianer, etc.

Denne spray er den kraftigst virkende af alle powersprays rettet mod jordforbindelsen.

Den er nyttig for mennesker der oplever ekstrem stress (se symptomerne ovenfor).

Er du ikke belastet i så svær en grad anbefaler jeg, at du vælger en af de mildere virkende sprays såsom  Grounding Gaia

 

Hvad kan du forvente

Typiske effekter ved daglig brug efter anvisningerne gennem 6-12 måneder er:

Udbrændtheden/kollapset ophører eller mindskes betydeligt

Øget tillid og tiltro

Større oplevelse af forankring i din krop og i verden

 

Instruktioner i brug – OBS: Bør for denne spray følges helt præcist

Brugen af denne spray kræver en varsom optrapning, så dit energifelt kan følge med.

Hvis du oplever mindst 6 af de 8 beskrevede symptomer, er din jordforbindelse sandsynligvis meget svækket eller manglende. De strukturer i dit energifelt, der gør jordforbindelse mulig for dig er sandsynligvis stærkt skadede, forvitrede og blokerede.

Det er vigtigt at dine jordforbindelses-strukturer blot vækkes blidt. Ved for stor dosis for hurtigt, risikerer du en overaktivering med risiko for totalt kollaps til følge.

 

Optrap langsomt:

Første dag: Sprayen bruges 1 gang (gerne morgen)

Anden dag: Sprayen bruges 2 gange (morgen og inden sengetid)

Tredje dag: Sprayen bruges 3 gange (morgen, midt på dagen, inden sengetid)

 

Trap op i dosis til du begynder at føle positiv effekt. Dog maks 10 gange dagligt.

Ved ubehag, f.eks hovedpine: Nedsæt straks forbruget af sprayen.

Hvis dine symptomer forværres i takt med optrapningen: Gå ned i dosis. Bliv på 1-2 gange dagligt i nogle dage og prøv så at trappe op igen.

 

Sådan gør du:
Pump et par gange ud og op i luften foran dig, mindst 50 cm. fra dit ansigt. Spray aldrig direkte ind mod ansigtet.

Træk vejret varsomt gennem næsen og indånd lidt af duften. Træd ind i vanddampen fra sprayen og stå der i mindst 1 min – gerne længere – så sprayens vibration absorberes af kroppen.

Om aftenen kan du evt. sprøjte ud over din seng og lægge dig i dampen efterfølgende.

Efter et par dages varsom brug uden uønskede bivirkninger, kan sprayen med fordel sprøjtes direkte under fodsålerne og over hovedet. Bliv igen stående et minuts tid for bedst effekt.

Selv når dit felt er vænnet til sprayen anbefaler jeg, at du maks bruger denne spray 10 gange dagligt. Bruger du den mere kan det give en forværring i dine symptomer.

 

Effekt ved angst/panik:

Jeg anbefaler en daglig, konsistent brug af sprayen, hvis du slås med stærk angst eller panikanfald. Efter tilvænning minimum morgen og aften.

Sprayens værdi ligger ift. angst og panikanfald i dens evne til at skabe en god jordforbindelse ved daglig brug, frem for akut. Brug den derfor forebyggende. Overdoseres den ved et anfald, risikerer du yderligere nedbrud i dine jordstrukturer, og det er jo ikke meningen.

 

Børn og dyr

Sprayen kan anvendes på angste dyr, feks. hunde med separationsangst. Sprøjt et pust under hver pote og et ud i luften over dyret. Det er ikke et quick fix, men kan hjælpe dyret til at blive mindre stresset og til hurtigere at genvinde jordforbindelsen igen.

Jeg anbefaler ikke denne spray til børn, prøv i stedet min Stillness Spray eller Grounding Gaia Spray.

 

Yderligere tekniske detaljer

Denne spray åbner jordtråd, energetiske rødder samt nedre dan tian og mellemste dan tian. Den åbner også chakraerne under fødderne, ankelchakraer, tå-ledschakraer og chakraer i det enteriske nervesystem (“mavehjernen”).

Sprayen beroliger urolig energi i de nævnte strukturer og ved daglig brug etableres der en gradvist mere harmonisk energiudveksling med jorden. Den øgede styrke i jord-strukturerne gør det muligt for energifeltet lettere at aflade “kamp”, smerte- og stress-energier. Samtidig åbnes energifeltet for en strøm af stabiliserende og healende energi fra jorden.

Ud over de nævnte strukturer bliver nyre- og miltmeridianerne også åbnet og aktiveret. Daglig brug af sprayen booster begge meridianer, så der kan begynde at blive etableret et sundere flow i dem.

Læs mere om mine Powersprays her.

Husk at læse om sikkerhed ved brug af æteriske olier her.

Vægt N/A
Størrelse N/A
Generelt om healing-sprays

Alle de sprays jeg sælger virker healende i dit energifelt. De går ind og hjælper din energikrop med at slippe gamle blokeringer og med at hele op og fungere optimalt.

Effekten afhænger af din brug. Generelt er der behov for daglig, vedvarende brug af sprayen, for at opnå den healende effekt. Det er individuelt hvor lang tid det tager at genetablere flowet, da det afhænger af hvor meget ude af balance dine energetiske strukturer er.

Denne spray har healende effekter i sig selv, men understøtter og optimerer samtidig dit udbytte af andre behandlinger eller terapiformer, som du benytter dig af i samme tidsperiode.

Læs mere generel info om mine sprays her på siden "Aromaterapeutiske Powersprays"

Emballage

Flasken er fremstillet i 100% genanvendt PET plast.
Etiket af 100% genbrugspapir.

Str.

100 ml., 200 ml.